Čtyři nejlepší ošetření na vyhlazení vrásek

17. února 2021

Vrásky nám při každém pohledu do zrcadla připomínají nevyhnutelné a pro tělo i duši bolestivé stárnutí. Jde o věc, která v určitém věku potká každého z nás. Naše pokožka ztrácí svou pružnost a na obličeji se nám pomalu začnou objevovat ony drobné nelichotivé záhyby. Pokud vám vrásky dělají vrásky, přečtěte si o způsobech, kterými v Petra Clinic s touto nepříjemností bojujeme.

Aplikace botulotoxinu

Světoznámý botulotoxin se řadí mezi klasické a velmi oblíbené válečníky proti všem druhům nedokonalostí. Vhodná dávka této látky se injekcí vpraví na potřebná místa. Botulotoxin nejen vyplní již vzniklé vrásky, ale také uvolní svaly, které je způsobují. Procedura probíhá téměř bez bolesti a další její výhodou bezesporu je, že vše proběhne velmi rychle. Během chviličky se vaše pleť krásně vyhladí. Na naší klinice pracujeme s vysoce kvalitním materiálem Dysport, který přináší vysoce uspokojivé a decentní výsledky.

Aplikace kyseliny hyaluronové

S kyselinou hyaluronovou se můžeme setkat u všech možných anti-aging krémů. Nepíše se však na nich, proč je pro naši pleť tak důležitá. Kyselina hyaluronová je součástí pokožky každého z nás a zaručuje jí již zmiňovanou pružnost. S postupujícím věkem její množství klesá a to je právě příčinou vzniku vrásek. Tuto látku je ovšem možné tělu zpátky dodat v její čisté podobě. Lékař na naší klinice odborně určí potřebné množství podle stavu pokožky a aplikuje ji neinvazivně. Mezi největší výhody patří dlouhodobá výdrž výplní (12 až 28 měsíců) a velmi přirozený vzhled, kterého se touto procedurou dosáhne. K zákroku používáme špičkové materiály Restylane, Juvéderm, Princess, Stylagea a Neauvia, které patří k nejbezpečnějším výplním na trhu.

Šampaňské pro Vaši pleť

V Petra Clinic jsme dle zkušeností a přání našich zákazníků vytvořili speciální dvoufázovou proceduru, po níž se budete cítit jako filmová hvězda. Zcela bezbolestné hýčkání pleti zahájíme celosvětově populárním Hollywood peelingem, který se provádí šetrně pomocí laseru. Vedle očividného omlazení pleti navíc stimuluje přirozenou tvorbu kolagenu. Po peelingu následuje tekutý lifting. V této části procedury zákazníkovi aplikujeme injekčně propracovanou směs vitamínů, kyseliny hyaluronové a kmenových buněk. Zákrok proběhne velmi rychle a bez potřeby rekonvalescence.

Kolagenárium

V této místnosti se zákazník vystaví speciálnímu červenému světlu. V kolagenáriu se tedy léčí všechny nedokonalosti najednou, a je tak výborným řešením, potřebujete-li šetřit čas. Kolagen stejně jako kyselina hyaluronová patří k důležitým látkám pro pružnost pokožky. V Kolagenáriu se urychlí regenerace pokožky, zvýší se propustnost kůže a zlepší se její vázání vlhkosti. Kromě vyhlazení pleti od vrásek řeší procedura i problémy s akné nebo například celulitidou.

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky