Laserová léčba akné - kouzelné ošetření na ztracené sebevědomí

18. ledna 2021

Laserová léčba akné a jizev po akné se někomu může zdát jako extrémní řešení. Nicméně pro ty, kteří už vyzkoušeli každý krém, olej a sérum je laser nejčastěji doporučovaným a nejúčinnějším způsobem, jak dát zjizvené pokožce sbohem.

Všechny laserové technologie na redukci akné a jizev pracují na podobném principu - postiženou oblast zasahují laserovými pulzy, které rozkládají tkáň jizvy a pomáhají vytvářet novou tkáň na jejím místě. Tato nová tkáň má stejný odstín jako vaše přirozená pokožka a mnohem lépe splyne s její strukturou. Jakmile s léčbou začnete, budete pozorovat, jak s každým dalším ošetřením akné a jizvy postupně mizí.

Z použitých technologií stojí za pozornost zejména laser Fotona, který díky přesně řízenému laseru Nd: YAG nejen odpařuje zjizvené tkáně a stimuluje tvorbu nového kolagenu, přesně zaměřuje hyperaktivní mazové žlázy, čímž snižuje riziko vzniku nových zánětů.

Celá procedura je samozřejmě neinvazivní a zcela bez bolesti, a to nezávisle na použité technologii. Pokožka po ošetření není zarudlá a nezůstávají na ní puchýře ani popáleniny.

Když do Petra Clinic přijdete s přáním nechat si vyléčit akné a jizev po akné, vůbec se nemusíte upínat k jednomu konkrétnímu zákroku. Obě pobočky v Praze i v Karlových Varech se můžou pochlubit množstvím špičkových technologií na léčbu akné a odborným personálem, který vybere a doporučí ten správný postup pro váš specifický problém.

Získejte zpět ztracené sebevědomí a nechte si odstranit akné a jizvy po něm!

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky