Lze se definitivně zbavit celulitidy?

5. dubna 2023

Celulitida je kosmetický problém, který si své oběti nevybírá a dokáže znepříjemnit život nejen ženám, ale dokonce i mužům. Máme ale pro vás dobrou zprávu, protože se proti ní dá účinně bojovat a my vám ukážeme cestu - laserovou redukci celulitidy.

Co je celulitida?

Celulitida, nazývaná též pomerančová kůže, je převážně estetický problém, ale pokud dojde k jeho zanedbání, může způsobit i zdravotní potíže. S celulitidou se setkáváme převážně u žen, dokonce u více jak 90 %, ale postihuje i muže. Poznáme jí podle důlků, hrbolků, nerovností na kůži a i když se vyskytuje na různých částech těla, nejčastěji se s ní setkáváme na stehnech, pozadí, břiše, pažích a na bocích. Za vznikem celulitidy stojí porucha cirkulace lymfy a zadržování vody v tukových buňkách. To, že jsou jí postiženy převážně ženy, je způsobené hormony jako estrogen a tím, že ženy mají schopnost lépe ukládat tuk do podkožních částí těla. Není pravdou, že pomerančová kůže trápí pouze ženy při těle, protože znepříjemňuje život bez výjimek. Na její vznik mají vliv hormony, dědičnost, životní styl i hormonální antikoncepce.

Celulitidu lze rozdělit do 4 stupňů

Stupeň 1 - Pokožka ještě není pomerančovou kůží postižena, projevy jsou viditelné jen při testu.

Stupeň 2 – Celulitida je viditelná při pohybové aktivitě a sezení.

Stupeň 3 – Celulitida je viditelná i pouhým okem a bez ohledu na to, jestli je svalstvo v klidovém stavu.

Stupeň 4 – V tomto stupni už je celulitida viditelná stále a bohužel už může způsobovat zdravotní problémy.

Jak se celulitidy zbavit?

Díky naším dlouhodobě vynikajícím výsledkům v oblasti redukce celulitidy, vás můžeme ujistit, že víme, jak vám efektivně pomoci s pomerančovou kůží. Hned při osobní konzultaci náš odborník vyhodnotí stupeň celulitidy a doporučují vám další ošetření. Následná redukce probíhá například rázovou vlnou, radiolipolýzou, laserem a dalšími drenážními technikami. Ošetření je bezbolestné a naši klienti se shodují, že tato redukce je spíše příjemná masáž s přidanou hodnotou.

Navíc vám u nás nabídneme speciální kosmetiku z řady Medik8 a Petra Clinic Cosmetics, se kterou bude cesta za krásnou pokožkou bez pomerančového efektu jednodušší. A v jednoduchosti je přece krása, kterou není nutné zatěžovat celulitidou, co říkáte?

nejnovější články

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

štítky