Niťový lifting – bezbolestné omlazení tváře během pár chvil

18. ledna 2021

Čas nikdo nezastaví a dříve či později se ve tváři každého z nás začnou postupně objevovat první známky stárnutí. Vrásky na čele, povolená kůže brady, pokleslé ústní koutky nebo spadlé obočí díky povadlé kůži nad očima. Niťový lifting dokáže vrátit čas na obličeji o několik let zpět.

S přibývajícími roky se věk bez výjimky začne odrážet na vzhledu každého z nás. U někoho dříve, u někoho později. Postupně si začínáme všímat toho, jak kůže na obličeji povoluje a nově nám přibývají další vrásky a kůže na obočí už není taková, jako před lety. Už nestačí pouze pravidelně cvičit a zdravě jíst.

Jeden z nejefektivnějších způsobů, jak výrazně oživit, zpevnit a především pozvednout stárnoucí části obličeje bez nutnosti chirurgického zákroku, je tzv. niťový lifting. Zákrok, který se provádí bez nutnosti narkózy, je nebolestivý a nenáročný.

Niťový lifting u nás provádí velmi zkušená lékařka pomocí vstřebatelných nití, které viditelně a především dlouhodobě vytáhnout kontury. V oblasti liftingu obličeje se jedná o jeden z vůbec nejúčinnějších zákroků, jak vrátit obličeji mládí, vysvětluje Petra Řehořková, majitelka kliniky laserové a estetické medicíny Petra Clinic v Praze a Karlových Varech.

Niťový lifting řeší celou škálu problémů se stárnoucí kůží v obličeji. „Pomocí niťového liftingu pomáháme naším klientům se zvednutím kontur obličeje, zvednutí koutků rtů, lifting krku a podbradku, povislé tváře, vrásky na čele či vpadlé obočí z důvodu povadlé kůže nad očima, doplňuje Řehořková.

Celý zákrok netrvá příliš dlouho a pacienti po zákroku odchází ihned domů. „Výsledek niťového liftingu je viditelný okamžitě po aplikaci. Zároveň je třeba dodat, že celá aplikace tohoto druhu liftingu je opravdu bezbolestná. Zákrok je bez narkózy, pouze s místním znecitlivěním. Výsledný efekt je viditelný dlouho - i několik měsíců po aplikaci,“ dodává Petra Řehořková z kliniky laserové a estetické medicíny Petra Clinic.

nejnovější články

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

štítky