Plazmalifting – metoda, díky které vaše pokožka skutečně omládne

8. srpna 2021

Možná se právě teď díváte do zrcadla a říkáte si, jak je čas neúprosný. Na obličeji objevujete další vrásku, která tam ještě nedávno nebyla, nebo se vám vaše pleť zdá více povadlá a bez života. Od zrcadla odcházíte s povzdechnutím a přáním, aby čas alespoň trochu zpomalil a na vaší pleti se tak rychle neprojevoval.

Vaše přání ale není nesplnitelné, jelikož řešení existuje, a navíc je lehce dostupné. Nazývá se plazmalifting a je to velmi moderní omlazující metoda, která pokožku krásně oživí. Dokonce toho dosáhne s pomocí vaší vlastní krve, takže efekt bude naprosto dokonalý.

Co je plazmalifting?

Plazmalifting je metoda, kdy dochází k odběru vaší krve a jejímu následnému odstředění a získání plazmy. Celý tento proces se provádí přímo před vámi, takže není nutné se bát, že by mohlo dojít k aplikaci jiné plazmy. Důležité je, aby byla plazma obohacena o krevní destičky, které v sobě obsahují růstový faktor. Následně dochází k aplikaci plazmy a látek v ní obsažených do pleti.

Jak pomáhá plazmalifting?

Díky plazmaliftingu dochází k revitalizaci kůže, podkoží a například i kloubů. Kůže je následně pevnější, zavodněná, odolnější a získá zdravější vzhled. Výhodou celého zákroku je téměř okamžitý efekt. Dokonce dochází k postupnému zlepšování stavu pokožky až po dobu 1 roku.

Je nutné se zákroku bát?

Během plazmaliftingu se plazma aplikuje do kůže malými jehličkami, cítíte pouze jemné vpichy, následně se pokožka nemaže a celý zákrok je u konce. Není potřeba dodržovat žádná speciální omezení, zákrok je totiž 100 % bez rizik a negativních reakcí. Plazmalifting je možné provádět kdykoliv během roku, takže je zcela na vás, kdy se rozhodnete pro omlazení své pleti. Zkuste, až se budete příště dívat do zrcadla a říkat si, že je čas neúprosný, si vzpomenout na plazmalifting. Na zákrok, který díky vašemu daru života, tak je totiž plazma častokrát nazývána, dokáže dělat zázraky. Zázraky, které jsou doslova na počkání.

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky