Už jste vyzkoušeli kolagenárium? Má více výhod, než vás možná napadne

16. května 2023

Solárium je pravděpodobně pojem, který zná téměř každý. Ale co vás jako první napadne, když se řekne kolagenárium? Hlavní rozdíl mezi těmito dvěma pojmy je, že solárium produkuje paprsky UV záření a oproti tomu kolagenárium záření jiné vlnové délky. Jeho speciální červené světlo trubic působí na buňky v pojivové tkáni a stimuluje je k tvorbě kolagenu a elastinu.

Hlavní vlastnosti kolagenária

Laicky řečeno, kolagenárium pomáhá pleti nastartovat tvorbu nového kolagenu. Díky tomu redukuje vrásky, také akné, pigmentové skvrny a další nedokonalosti pleti, které nás dokáží pěkně potrápit. Jeho účinky jsou obvykle vidět hned napoprvé. Pokožka je prokrvená, rozzářená, vypadá svěže. Pokud tedy řešíte omlazení pokožky, právě tato metoda je pro vás jako stvořená.

Kolagenárium stimuluje tvorbu nového kolagenu a elastinu

Účinně redukuje vrásky a pigmentové skvrny

Stahuje póry a rozjasňuje pleť

Regeneruje a hydratuje pokožku

Během ošetření vibrační plošina formuje postavu

Další výhodou je, že řeší příčinu problému, nikoliv jen následek

Není ovšem kolagenárium jako kolagenárium

I v případě této procedury je vždy nutné se obrátit na odborníky. Zdraví má každý z nás jen jedno a některá studia svá solária často vydávají za kolagenária. V Petra Clinic samozřejmě disponujeme nejen nejnovějšími přístroji s potřebou certifikací, ale také vysoce kvalitním týmem. Jen tak vám totiž dokážeme dopřát tu nejlepší péči, o kterou usilujete.

Pokud tedy se i vy chcete prohřát, lehounce opálit, mít krásnou a pevnou pokožku a skvělým způsobem aktivovat důležitý vitamín D, vyzkoušejte účinky kolagenária na vlastní kůži. Vaše pokožka bude díky němu mládnout a vibrační plošina Vibraplate, která je v něm umístěna, bude navíc formovat vaši postavu. Na naší klinice kolagenárium také kombinujeme s dalšími pleťovými ošetřeními jako LPG nebo diamantovou mikrodermabrazí. Vždy tak dbáme na co nejlepší výsledek pro vás, vaše pohodlí, a hlavně krásu.

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky