Recenze z Facebooku

Děkujeme za Vaše zpětné ohlasy, jsou pro nás v Petra Clinic nesmírně důležité. Neustále se snažíme zdokonalovat naše služby a osobní profesionální přístupy k Vaší maximální spokojenosti. Dále Vám následující recenze pomoci k utvoření celkového náhledu na naší kliniku.

Novotná Francesca Sallvador

24. května 2020

Tak za mě je Petra Clinic asi jedna z nejlepších a hlavně podle recenzí mnoho spokojených zákazníků a vlastní zkušenosti, navštívila jsem Petra Clinic zatím jen jednou ale chystám se znovu, mají profesionální přístup k lidem a cítíte se tam jako doma, velice uvolněně a příjemně, což je velmi důležité si myslím! Mohu jen doporučit.

Marcela Drahokoupilová

23. dubna 2020

Dnes jsem byla na konzultaci a následném ošetření. Paní Petra je velice příjemná a profesionální. Z celé kliniky a především z Petry naprosto srší pozitivní energie a to nejdůležitější je, že mi opravdu pomáhají a již dnes se těším na další návštěvu. Petruš moc děkuji za dnešní den.

Denisa Moravcová

12. března 2020

Super byla jsem včera na kontrole znamének, úžasný přístup paní doktorky i sestřičky.

Petruše Greguše

5. března 2020

Jste tam všcihni úžasní....děkuji a těším se na daší setkání.

Marcela Hůlová

15. února 2020

Petra je přátelská a moc krásná, jsem ráda, že jsem se odhodlala... Zatím vše v pořádku a mám bezva pocit.

Alena Martanova

3. února 2020

Přátelský a odborný přístup,spolehlivost a krásné prostředí.

Šárka Rubešová

4. listopadu 2019

Musím moc poděkovat Petra Clinic a hlavně paní doktorce, která má "zlaté ruce". Byla jsem u ní na nitích a opravdu "BOMBA", předčilo to moje očekávání.

Martin Urban

2. listopadu 2019

Skvělé služby, báječný přístup.

Klára Smetanová

29. října 2019

Jsem velmi vděčná paní Řehořkové, protože díky jejímu srdečnému přístupu jsem dokázala překonat strach z laserového ošetření. Myslím, ze bez ní bych to nezvládla. Mám jizvy po akné a věděla jsem, ze resurfacing fotonou by mi mohl pomoct. A taky, že pomohl. Ošetření trvá asi 20 min. a vůbec nebolí. Asi hodinku po zákroku to pálí, ale není to nic hrozného. To největší začervenání trvá tři dny přičemž každý den je menší a menší. Potom se začnete vylupovat a tam to všechno začíná. Nevěřícně jsem koukala do zrcadla na tu krásnou čerstvou pokožku a co mě nejvíc překvapilo byly líčka. Nádherně zvednuté líčka a celá pokožka byla jakoby vypjatá. Jizvičky se samozřejmě take zatáhly a všem kteří trpí podobným problémem tuto metodu OPRAVDU VŘELE DOPORUČUJI.

Lenka Vachutková

13. srpna 2019

Neváhaly jsme s dcerou přijet z Moravy na kliniku paní Petry. Velice děkujeme za profesionální přístup, příjemné prostředí. Byl to pro nás příjemně strávený den. Určitě znovu vrátíme. Kliniku můžeme jen chválit a doporučit. Bylo to perfektní, děkujeme.

Monika Vanharova

30. července 2019

Paní Petra působí velice příjemně a doufám,že někdy využiji jejich služeb.

Pettula Hešíková

26. července 2019

Úžasný přístup , super usměvavý personál , skvělá klinika. Všem vřele doporučuji.

Bety Čížková

17. července 2019

Naprosto profesonální přístup a milé zacházení. DOPORUČUJI.

Anett Vaníčková

17. července 2019

Dlouho jsem hledala, komu by jsem svěřila do rukou své tělo, na doporučení jsem tuto kliniku navštívila a byla jsem nad míru spokojená s přístupem a kvalitou, jakou petraclinic nabízí. děkuji, že jsem Vás našla.

Marie Svatošová

17. července 2019

V Petra Clinic mi opět zpříjemnili den, jejich jedinečné kosmetické rituály mohu jen doporučit

Petra Burdová

17. července 2019

Petra Clinic mohu jenom doporučit, mám velmi dobré zkušenosti. a to jsem jejich klientka už 8 let.

Olga Pelnářová

28. května 2019

Dobrý den, píše vám všem manželka pána (manžel Jára Pelnář), který pro ní vyhrál soutěž o šek. Byl to pro mne trošku šok, ale zároveň i potěšení, že má o mne takovou péči. Proto jsme se objednali k paní Petře na konzultaci. Mohu pouze napsat, krásné přijetí, milé povídání o mně, co bych si přála, co by mi bylo doporučeno. Konzultace se změnila v rozhovor lidí, kteří se znají několik let a ne že se vidí poprvé. Po našem rozhovoru jsem se chtěla objednat na doporučenou terapii a bylo mi sděleno, že jestli nepospíchám, tak mohu jít již hned. Odcházela jsem velmi spokojená a moc se těším na další návštěvu. Paní Petře a slečně Marušce děkuji za jejich péči a brzy na viděnou. Olga Pelnářová

Zdenek Koci

20. května 2019

Jsou na vysoké úrovni!!!

Jana Paulová

20. května 2019

Vždy jsem se bránila jakýmkoli zásahům zvenčí do mého přirozeně vadnoucího obličeje. Před rokem jsem vlastně skoro omylem, zavolala Petře, domnívajíc, že jde o spánkovou poradnu a od té doby se tahle nádherná oáza v centru Prahy stala mým místem odpočinku a lázněmi pro tělo a duši. Jsem nadšená jak dnes už moje milovaná kamarádka Petra i úžasná paní doktorka Asimiadu respektují mou představu o přirozeném stárnutí, takže ho jen velmi citlivě zpomalují. Děkuju vám za to holky moje milovaný i vašemu celému týmu!!! Vždy když od vás odcházím se cítím zase o něco lépe !!! Děkuju!!!!!Vaše Jana Paulová

Martina Volková

18. května 2019

Jezdím k Péťe na odstranění tetování,byla jsem již dvakrát a musím říct,ze výsledky jsou úžasné.Skvělý přístup celého personálu a těším se na další návštěvu.

Novotná Martina

10. května 2019

Kouzelné místo, úžasná paní Petra, výjimečná paní primářka, všichni milí. Cítím se super a už se těším na příště, budu vás všude chválit.

Martina Čemusová

10. května 2019

Tuto kliniku jsem navštívila již popáté a vždy jsem se zde cítila neskutečně příjemně. Objednání bylo rychlé. Na klinice mi bylo vše vysvětleno a cítila jsem se báječně.

Nada Nikoleta

3. května 2019

Určitě doporučuji, vždy usměvavý kolektiv, hlavně příjemní a to i lékaři. Chodím na odstranění tetování výsledky jsou úžasné! Moc Vám všem děkuji jak za vstřícnost tak chování a tím i jak se u Vás člověk bezva cítí.

Veru Punarová

3. května 2019

Doporučuji, skvělá komunikace a přístup. Opravdu paráda, rychlé objednání a žádné čekání.

Dáda Poláková

22. října 2016

Děkuji týmu Petra clinic za příjemné chvíle při ošetření Diamantová mikro dermoabraze - na začátku jsem váhala, zda jsem vhodný typ pro toto ošetření, zda nebude příliš agresivní pro moji citlivou pleť,ale opak je pravdou, a následná kolagenová maska s biostimulačním laserem mně pal´t vyhladila a vyživila, že jsem odcházela jako nová. Doporučuji všem typům pleti toto ošetření místo klasického čištění pleti, je důkladnější, šetrnější, pleť je zjemněná, prosvětlená, póry zmenšené, efekt kolagenové masky s vitamínem C a s biostimulačním laserem jakoby se následující dny ještě vyvíjel a doznívaly jeho účinky a i po týdnu cítím, jako bych ošetření absolvovala teprve dnes.Nemusíte se tohoto typu ošetření obávat ani pokud patříte k ženám s citlivým typem pleti jako já, naopak oproti klasickému čištění pleti odcházíte bez jakéhokoliv podráždění. Děkuji za příjemnou a užitečnou hodinku času stráveného v Petra clinic.