Recenze z Facebooku

Děkujeme za Vaše zpětné ohlasy, jsou pro nás v Petra Clinic nesmírně důležité. Neustále se snažíme zdokonalovat naše služby a osobní profesionální přístupy k Vaší maximální spokojenosti. Dále Vám následující recenze pomoci k utvoření celkového náhledu na naší kliniku.

Adam Shaker v Petra Clinic

Adam Shaker

11. dubna 2021

Na kliniku docházím s akné a stav se mi výrazně zlepšil, krásné prostředí a vždy milý a vstřícný personál.

Zuzana Shakerová v Petra Clinic

Zuzana Shakerová

10. dubna 2021

V Petra Clinic jsou vždy milí a ochotní, pokaždé se mi snaží vyjít vstříc, jsou tam profesionálové. Když od nich odcházím jsem nabitá energií a odpočinutá. Z celé kliniky jsem nadšená jak z personálu, tak z prostředí.

Simona Sojková v Petra Clinic

Simona Sojková

28. ledna 2021

Dnes jsem navštívila Petra Clinic a slovo spokojená se opravdu hodně málo. Paní majitelka je jedna z nejmilejších osob kterou jsem za poslední dobu potkala. Personál je naprosto profesionální, milý a velmi vstřícný. Za mě mohu jen doporučit.

Vojtěch Háze v Petra Clinic

Vojtěch Háze

27. prosince 2020

Hezké prostředí, vstřícný personál a kvalitní služby, doporučuji.

Peťulka Mochánová v Petra Clinic

Peťulka Mochánová

27. listopadu 2020

Neskutečné prostředí. Milá, přátelská paní Petra a ostatní personál samozrějmě také. Odcházely jsme s mamkou nadšené. Moc děkujeme.

Janulka Miselová v Petra Clinic

Janulka Miselová

5. října 2020

Myslím, že vše funguje skvěle naprostá spokojenost!!

Virginia Charlot v Petra Clinic

Virginia Charlot

24. září 2020

Objednala jsem si akné ošetření obličeje paní. Petro, při konzultaci jsem vybrala nejlepší ošetření pro mě a je to pecka, tvar jsou krásné stažené póry, poté jsem podstoupila zmenšení injekčního bryndáku vůbec to nebolelo a dokonce jsem měla skvělou doktorku znamení, kde si myslel, že je třeba si ho vybrat! Jsem velmi spokojená s nejlepší klinikou v Praze! Ještě mě čeká pár úprav a už se na ně moc těším.

Skvělý personál, krásné prostředí a služby na vysoké úrovni! Děkuji děkuji děkuji opět se na vás těším.

Monika Aron v Petra Clinic

Monika Aron

1. září 2020

Dnes první radiofrekvenční liposukce podbradku a 4 hodiny po zákroku začínám vidět výsledky. děkuju

Novotná Francesca Sallvador v Petra Clinic

Novotná Francesca Sallvador

24. května 2020

Tak za mě je Petra Clinic asi jedna z nejlepších a hlavně podle recenzí mnoho spokojených zákazníků a vlastní zkušenosti, navštívila jsem Petra Clinic zatím jen jednou ale chystám se znovu, mají profesionální přístup k lidem a cítíte se tam jako doma, velice uvolněně a příjemně, což je velmi důležité si myslím! Mohu jen doporučit.

Marcela Drahokoupilová v Petra Clinic

Marcela Drahokoupilová

23. dubna 2020

Dnes jsem byla na konzultaci a následném ošetření. Paní Petra je velice příjemná a profesionální. Z celé kliniky a především z Petry naprosto srší pozitivní energie a to nejdůležitější je, že mi opravdu pomáhají a již dnes se těším na další návštěvu. Petruš moc děkuji za dnešní den.

Denisa Moravcová v Petra Clinic

Denisa Moravcová

12. března 2020

Super byla jsem včera na kontrole znamének, úžasný přístup paní doktorky i sestřičky.

Petruše Greguše v Petra Clinic

Petruše Greguše

5. března 2020

Jste tam všcihni úžasní....děkuji a těším se na daší setkání.

Marcela Hůlová v Petra Clinic

Marcela Hůlová

15. února 2020

Petra je přátelská a moc krásná, jsem ráda, že jsem se odhodlala... Zatím vše v pořádku a mám bezva pocit.

Alena Martanova v Petra Clinic

Alena Martanova

3. února 2020

Přátelský a odborný přístup,spolehlivost a krásné prostředí.

Šárka Rubešová v Petra Clinic

Šárka Rubešová

4. listopadu 2019

Musím moc poděkovat Petra Clinic a hlavně paní doktorce, která má "zlaté ruce". Byla jsem u ní na nitích a opravdu "BOMBA", předčilo to moje očekávání.

Martin Urban v Petra Clinic

Martin Urban

2. listopadu 2019

Skvělé služby, báječný přístup.

Klára Smetanová v Petra Clinic

Klára Smetanová

29. října 2019

Jsem velmi vděčná paní Řehořkové, protože díky jejímu srdečnému přístupu jsem dokázala překonat strach z laserového ošetření. Myslím, ze bez ní bych to nezvládla. Mám jizvy po akné a věděla jsem, ze resurfacing fotonou by mi mohl pomoct. A taky, že pomohl. Ošetření trvá asi 20 min. a vůbec nebolí. Asi hodinku po zákroku to pálí, ale není to nic hrozného. To největší začervenání trvá tři dny přičemž každý den je menší a menší. Potom se začnete vylupovat a tam to všechno začíná. Nevěřícně jsem koukala do zrcadla na tu krásnou čerstvou pokožku a co mě nejvíc překvapilo byly líčka. Nádherně zvednuté líčka a celá pokožka byla jakoby vypjatá. Jizvičky se samozřejmě take zatáhly a všem kteří trpí podobným problémem tuto metodu OPRAVDU VŘELE DOPORUČUJI.

Lenka Vachutková v Petra Clinic

Lenka Vachutková

13. srpna 2019

Neváhaly jsme s dcerou přijet z Moravy na kliniku paní Petry. Velice děkujeme za profesionální přístup, příjemné prostředí. Byl to pro nás příjemně strávený den. Určitě znovu vrátíme. Kliniku můžeme jen chválit a doporučit. Bylo to perfektní, děkujeme.

Monika Vanharova v Petra Clinic

Monika Vanharova

30. července 2019

Paní Petra působí velice příjemně a doufám,že někdy využiji jejich služeb.

Pettula Hešíková v Petra Clinic

Pettula Hešíková

26. července 2019

Úžasný přístup , super usměvavý personál , skvělá klinika. Všem vřele doporučuji.

Bety Čížková v Petra Clinic

Bety Čížková

17. července 2019

Naprosto profesonální přístup a milé zacházení. DOPORUČUJI.

Anett Vaníčková v Petra Clinic

Anett Vaníčková

17. července 2019

Dlouho jsem hledala, komu by jsem svěřila do rukou své tělo, na doporučení jsem tuto kliniku navštívila a byla jsem nad míru spokojená s přístupem a kvalitou, jakou petraclinic nabízí. děkuji, že jsem Vás našla.

Marie Svatošová v Petra Clinic

Marie Svatošová

17. července 2019

V Petra Clinic mi opět zpříjemnili den, jejich jedinečné kosmetické rituály mohu jen doporučit

Petra Burdová v Petra Clinic

Petra Burdová

17. července 2019

Petra Clinic mohu jenom doporučit, mám velmi dobré zkušenosti. a to jsem jejich klientka už 8 let.

Olga Pelnářová v Petra Clinic

Olga Pelnářová

28. května 2019

Dobrý den, píše vám všem manželka pána (manžel Jára Pelnář), který pro ní vyhrál soutěž o šek. Byl to pro mne trošku šok, ale zároveň i potěšení, že má o mne takovou péči. Proto jsme se objednali k paní Petře na konzultaci. Mohu pouze napsat, krásné přijetí, milé povídání o mně, co bych si přála, co by mi bylo doporučeno. Konzultace se změnila v rozhovor lidí, kteří se znají několik let a ne že se vidí poprvé. Po našem rozhovoru jsem se chtěla objednat na doporučenou terapii a bylo mi sděleno, že jestli nepospíchám, tak mohu jít již hned. Odcházela jsem velmi spokojená a moc se těším na další návštěvu. Paní Petře a slečně Marušce děkuji za jejich péči a brzy na viděnou. Olga Pelnářová

Zdenek Koci v Petra Clinic

Zdenek Koci

20. května 2019

Jsou na vysoké úrovni!!!

Jana Paulová v Petra Clinic

Jana Paulová

20. května 2019

Vždy jsem se bránila jakýmkoli zásahům zvenčí do mého přirozeně vadnoucího obličeje. Před rokem jsem vlastně skoro omylem, zavolala Petře, domnívajíc, že jde o spánkovou poradnu a od té doby se tahle nádherná oáza v centru Prahy stala mým místem odpočinku a lázněmi pro tělo a duši. Jsem nadšená jak dnes už moje milovaná kamarádka Petra i úžasná paní doktorka Asimiadu respektují mou představu o přirozeném stárnutí, takže ho jen velmi citlivě zpomalují. Děkuju vám za to holky moje milovaný i vašemu celému týmu!!! Vždy když od vás odcházím se cítím zase o něco lépe !!! Děkuju!!!!!Vaše Jana Paulová

Martina Volková v Petra Clinic

Martina Volková

18. května 2019

Jezdím k Péťe na odstranění tetování,byla jsem již dvakrát a musím říct,ze výsledky jsou úžasné.Skvělý přístup celého personálu a těším se na další návštěvu.

Novotná Martina v Petra Clinic

Novotná Martina

10. května 2019

Kouzelné místo, úžasná paní Petra, výjimečná paní primářka, všichni milí. Cítím se super a už se těším na příště, budu vás všude chválit.

Martina Čemusová v Petra Clinic

Martina Čemusová

10. května 2019

Tuto kliniku jsem navštívila již popáté a vždy jsem se zde cítila neskutečně příjemně. Objednání bylo rychlé. Na klinice mi bylo vše vysvětleno a cítila jsem se báječně.

Nada Nikoleta v Petra Clinic

Nada Nikoleta

3. května 2019

Určitě doporučuji, vždy usměvavý kolektiv, hlavně příjemní a to i lékaři. Chodím na odstranění tetování výsledky jsou úžasné! Moc Vám všem děkuji jak za vstřícnost tak chování a tím i jak se u Vás člověk bezva cítí.

Veru Punarová v Petra Clinic

Veru Punarová

3. května 2019

Doporučuji, skvělá komunikace a přístup. Opravdu paráda, rychlé objednání a žádné čekání.

Dáda Poláková v Petra Clinic

Dáda Poláková

22. října 2016

Děkuji týmu Petra clinic za příjemné chvíle při ošetření Diamantová mikro dermoabraze - na začátku jsem váhala, zda jsem vhodný typ pro toto ošetření, zda nebude příliš agresivní pro moji citlivou pleť,ale opak je pravdou, a následná kolagenová maska s biostimulačním laserem mně pal´t vyhladila a vyživila, že jsem odcházela jako nová. Doporučuji všem typům pleti toto ošetření místo klasického čištění pleti, je důkladnější, šetrnější, pleť je zjemněná, prosvětlená, póry zmenšené, efekt kolagenové masky s vitamínem C a s biostimulačním laserem jakoby se následující dny ještě vyvíjel a doznívaly jeho účinky a i po týdnu cítím, jako bych ošetření absolvovala teprve dnes.Nemusíte se tohoto typu ošetření obávat ani pokud patříte k ženám s citlivým typem pleti jako já, naopak oproti klasickému čištění pleti odcházíte bez jakéhokoliv podráždění. Děkuji za příjemnou a užitečnou hodinku času stráveného v Petra clinic.