Dopřejte své pleti prvotřídní šampaňské a bude vypadat fantasticky

19 května 2022

O tom, že alkohol naší pleti zrovna dvakrát neprospívá, víme asi všichni. Ovšem existuje extra výživná kombinace, kterou nazýváme šampaňské, a ta je pro pleť opravdovým luxusem. Jedná se o kombinaci našich dvou nejpopulárnějších ošetření, díky které budete vypadat a cítit se neodolatelně.

Co se tak nechat pořádně hýčkat?

Kdo z nás by se nechtěl nechat čas od času pořádně hýčkat? Užívat si příjemné okamžiky, luxus a vědomí, že navíc ještě bude vypadat neodolatelně? Zní to jako rajská hudba, co říkáte? Ale tato hudba může znít jednoduše každému, protože toto ošetření, které vyhladí a rozzáří vaši pleť, si můžete také dopřát. Velkou výhodou je, že stimuluje tvorbu kolagenu a skvěle omezuje vznik vrásek. Navíc toto všechno absolutně bez bolesti a následné rekonvalescence. A to už zní opravdu dobře, co myslíte?

Šampaňské pro vaši pleť jako zbraň proti stárnutí

Toto ošetření je kombinací dvou opravdu vysoce žádaných procedur s názvem Hollywood peeling a tekutý lifting. Tímto mimořádným spojením tak vznikla vysoce účinná a efektivní zbraň v boji proti stárnutí.

Hollywood peeling - zákrok, který je oblíbený po celém světě nejen mezi celebritami. Stimuluje přirozenou tvorbu kolagenu a dokáže vyhladit a okamžitě rozzářit vaši pleť.

Tekutý lifting - prvotřídní koktejl kyseliny hyaluronové, který zpevní a hydratuje pleť, a dokonce umí zamezit tvorbě vrásek.

Možná vás teď napadá otázka, proč je procedura nazývána právě šampaňským? Je to jednoduché, šampaňské se hodí ke zvláštním příležitostem, je oslavou mimořádných událostí i nápojem, který si dopřáváme k výjimečným okamžikům. A přesně o tom je i toto ošetření. Je totiž mimořádné příjemné, luxusní a evokuje v nás, stejně jako šampaňské, příjemný pocit. A ještě navíc dodává pleti extra výživu, dělá ji krásnou a bojuje proti stárnutí. Podle nás je to dostupný přepych, který by si měl dopřát každý, souhlasíte?

nejnovější články

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

6.2.2024

5.2.2024

štítky