Jak mít rty doslova k nakousnutí? Vyzkoušejte jejich rychlou modelaci

4. srpna 2023

Každá z nás je jiná. I proto někdy můžeme být nespokojené s tím, jak nás příroda obdařila a jaký vzhled nám nadělila tzv. do vínku. Může se to týkat prakticky jakýchkoliv partií, ale k těm častějším patří tvar rtů. Dokonce podle studie provedené na toto téma je kompliment krásných rtů nejžádanějším komplimentem u žen. Jaké rty máme v základu neovlivníme, ale to neznamená, že s jejich konečnou podobou nedokážeme ve výsledku nic udělat.

Nejste spokojené se svými rty? A co s tím něco udělat?

Co si budeme povídat, abychom měly všechny krásné a plné rty, není v naší moci. Pokud chceme, aby byly hezké, je třeba o ně prakticky celoročně pečovat. Ale aby byly doslova k zulíbání, jen mazat je nestačí. V nejlepší kondici bývají rty na počátku dospělosti a s přibývajícím věkem bohužel ztrácí pružnost, vláčnost i objem. Některá žena může mít rty úzké, jiná nesouměrné, nebo má nevýrazné kontury a nebo třeba povislé koutky. Každý z těchto důvodů v nás tak vyvolává touhu to změnit. Ale co dělat, když rty už nejsou a nebo nikdy nebyly plné a souměrné?

Řešením je modelace rtů

S tvarem rtů se můžeme smířit, anebo ho jednoduše změnit. Ano, čtete správně, řešení je totiž lehčí, než si možná myslíte. Je jím modelace rtů, která dokáže zcela přirozeně zpevnit oblast rtů, pozvednout kontury a vrátit vzhled obličeje o několik let zpět. To vše díky zázračné kyselině hyaluronové, jejímž úkolem je hydratace a udržování pružnosti celého těla a v tomto případě právě vašich rtů. Mezi největší výhody celého ošetření tak patří:

Vyplní a zvýrazní rty

Vrátí rtům přirozený a mladistvý vzhled

Aplikace je rychlá a naprosto bezpečná

Právě u modelace rtů se nabízí otázka, jak bude konečný výsledek vypadat a jestli nebude působit nepřirozeně. I v tomto případě vás můžeme uklidnit, protože výhodou ošetření je přirozený vzhled bez efektu „maska“ nebo „kačer“, takže na vás je jen si užívat konečný výsledek a radost ze rtů, po kterých jste vždy toužily.

nejnovější články

2.5.2024

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

štítky