Jak snadno docílíte plochého bříška? Zkuste bezbolestnou liposukci

19. června 2021

Nejen blížící se léto nás donutí přemýšlet nad tím, jestli by naše postava nepotřebovala nějaké to menší či větší vylepšení. Okamžitě začneme hledat řešení, díky kterému bychom se co nejrychleji zbavili tuků, co nám znepříjemňují život.

Jednou z nejproblematičtějších partií, kde se tukům obzvlášť daří, je břicho. Obvykle právě na něm přibíráme nejrychleji a k naší smůle, nejhůře ho shazujeme. Co ale dělat? Upravit jídelníček, cvičit? Samozřejmě, lze obojí, ale je před námi dlouhá cesta plná odhodlání. Ne každý má na takovou cestu čas a chuť. Dobrá zpráva je, že existuje snadnější řešení, kterému se říká bezbolestná liposukce, a díky ní je cesta hubnutí mnohem jednodušší.

Není liposukce jako liposukce

Co je to vlastně liposukce? Jedná se o zákrok, při kterém je během operace z těla odstraněn nadbytečný tuk. A takto si nejspíš mnoho z nás samotnou liposukci představuje a může nás to i odradit. Každý totiž nemá odvahu podstoupit operaci, následné hojení a rekonvalescenci. Ale není liposukce jako liposukce, proto pro vás máme řešení, při kterém také dochází k odstranění tuku, ale bez operačního zákroku a bez jakékoliv bolesti.

Toto neinvazivní ošetření, které probíhá pomocí radiofrekvence, zajišťují špičkové lékařské přístroje, a dochází při něm nejen k redukci tuků, ale dokonce k omlazení pokožky. Tuky jsou jednoduše řečeno rozpuštěny, a tím pádem dochází k jejich postupnému odstranění. Tato bezbolestná liposukce neboli lipolýza je natolik účinná, že už předčila i metodu klasické liposukce.

Protože při procesu hubnutí je většina z nás obvykle nedočkavá a chce hned vidět výsledky, určitě vás potěší, že u této formy liposukce jsou změny patrné hned po prvním ošetření. Navíc po zákroku nebudete muset podstoupit nutnou rekonvalescenci, a dokonce vám nezůstanou žádné jizvy.

Pro někoho je ploché bříško samozřejmost, pro jiného je to sen, který se z jakéhokoliv důvodu nedaří splnit. V Petra Clinic rádi plníme sny, a proto s radostí splníme i ten váš o plochém bříšku.

nejnovější články

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

štítky