Máme pro vás tipy na vánoční dárky, kterými určitě každého potěšíte

16 prosince 2021

Vánoce už jsou za dveřmi, ale mnoho z nás stále ještě nemá všechny vánoční dárky. Někdo nákupy nechává na poslední chvíli, jiný se jednoduše neumí rozhodnout. Proto jsme pro vás v Petra Clinic připravili několik tipů na dárky, kterými určitě uděláte radost každému, a to nejen pod vánočním stromečkem.

1. Vánoční vouchery na ošetření Petra Clinic

Vymyslet vhodný vánoční dárek mnohdy bývá opravdu nelehký úkol. Každý je jinak náročný, má rozdílný vkus i očekávání. Proto jestli stále váháte, čím potěšit své blízké, zvolte tu nejjednodušší cestu – darujte voucher, který vám usnadní rozhodování a dotyčnému udělá radost.

Vouchery nabízíme v různých hodnotách a využít se dají nejen na pobočce v Praze, ale také v Karlových Varech. Platí celý rok po nákupu a velkou výhodou je, že se vztahují na všechna ošetření, takže necháte výběr zcela na člověku, který ho dostane. A že je z čeho vybírat, protože u nás nabízíme nespočet estetických zákroků, díky kterým umíme nejenom prodloužit mládí, ale i splnit sny o krásném a dokonalém těle. Stačí si jen vybrat ošetření a zbytek už nechat na nás. Velmi oblíbené jsou třeba zákroky:

HOLLYWOOD PEELING - absolutně bezbolestný zákrok, který okamžitě rozzáří pleť

4D LIFTING - ošetření, které bezbolestně omladí obličej zvenku i zevnitř

VYŠETŘENÍ A KONTROLA ZNAMÉNEK FOTOFINDER – díky této metodě a našim odborníkům nabízíme nejúčinnější metodu současnosti, která kontroluje riziko vzniku rakoviny kůže

PERMANENTNÍ EPILACE - efektivně odstraní chloupky kdekoliv na těle a při opakovaném ošetření dokonce navždy

2. Vánoční balíčky kosmetiky Medik8

Darovat v dnešní době krásu je více než jednoduché. Proto vám jako další tip přinášíme vánoční balíčky prvotřídní kosmetiky Medik8. Ta dodává pleti opravdu maximální péči a je vhodná pro každého, kdo chce, aby jeho pokožka byla krásná. Tyto balíčky představují kombinaci toho nejlepšího, co můžete darovat právě k blížícím se Vánocům.

3. Vánoční balíčky kosmetiky BE Petra Clinic

Petra Clinic Cosmetics byla speciálně vyvinuta jako nejlepší možný doplněk k estetickým a laserovým zákrokům. Protože aby byl efekt jakéhokoli zákroku dlouhodobě co možná nejlepší, je důležité ho podpořit kvalitními produkty, ideálně tedy touto kosmetikou.

Produkty BE Petra Clinic se řadí ke špičce mezi kosmetikami a jejich pravidelné používání přináší viditelné a účinné výsledky. Najdete zde například jemnou čistící pěnu, která umožňuje důkladné čištění mastné a aknózní pleti i doslova zázračný BE gel na celulitidu a rozpouštění tuků, jenž přispívá k odbourávání tukových buněk. Nebo můžete ženám darovat speciálně vytvořený produkt Biomedix Collagen Plus 5 000 mg, který slouží k regeneraci a omlazení pleti.

Ať už se rozhodnete darovat k letošním Vánocům jakýkoliv dárek, věříme, že svým blízkým uděláte radost. A pokud to bude právě jedním z našich produktů, tak si můžete být jistí, že jste darovali tu nejlepší možnou péči.

Za celý tým Petra Clinic děkujeme a přejeme krásné Vánoce.

nejnovější články

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

6.2.2024

5.2.2024

štítky