Nechte omládnout intimní partie pomocí kyseliny hyaluronové

26. února 2022

Čas je neúprosný a na našem těle postupně zanechává svou trvalou stopu. Výjimkou nejsou ani intimní partie, které se věkem mění. Na změně se samozřejmě nepodepisuje jen čas, ale i porod a ztráta váhy. Ženy se během let naučily bránit projevům času na pokožce mnoha způsoby, ale řešit stárnutí intimních partií bývá stále pro mnohé tabu. Přitom i tento problém má jednoduché řešení, které přispívá nejen k lepšímu pocitu, ale i sexuálnímu prožitku.

Ptáte se proč? My říkáme: Proč ne?

Možná si teď říkáte, že vám něco takového připadá zbytečné. My si ale myslíme, že k tomu, aby byla žena se svým tělem opravdu spokojená, je potřeba myslet i na komfort v oblasti intimních partií. Každá fáze života ženy sebou nese krásné i nepěkné fáze proměny těla. U intimních partií jsou pro okolí změny méně nápadné, ale to neznamená, že nemají vliv na sebevědomí ženy.

Změna elasticity kůže, suchost genitálu, nedostatečná lubrikace při pohlavním styku jsou jen některé faktory, které mají za následek to, že ženy nejsou spokojeny s intimními partiemi.

I intimní partie si zaslouží omládnout

U nás vám nabízíme jedinečnou metodu omlazení. Je založena na aplikaci kyseliny hyaluronové, která hydratuje, tvaruje a omlazuje intimní partie. Během ošetření, které nepřekročí 20 minut, je do oblasti pochvy, poševního vchodu a hráze aplikovaná látka Desiral Plus, která byla speciálně vyvinutá pro oblast ženského genitálu. Díky této výplni dochází k doplnění přirozeného objemu velkých stydkých pysků a obnovení mladistvého vzhledu.

Ošetření probíhá s lokálním umrtvením a po zákroku jsou vyžadována pouze minimální omezení. Velkým plusem je, že proces omlazení má velmi rychlý účinek, který trvá až 1 rok.

V současnosti je tato metoda považována za nejefektivnější hydrataci genitálu. Důvod je ale zřejmý. Rychlost zákroku, účinek patrný ihned po aplikaci, doba účinnosti, a hlavně vliv na psychickou pohodu, sebevědomí a sexuální život ženy. Tyto důvody už stojí minimálně za důvod si odpovědět: Proč ne?

nejnovější články

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

6.2.2024

5.2.2024

štítky