Oslavte advent v Petra Clinic

6. prosince 2022

Necháváte vánoční nákupy na poslední chvíli, nebo prostě rádi prožíváte advent na nákupech v centru Prahy? Zavítejte při té příležitosti také do Petra Clinic v bezprostřední blízkosti Václavského náměstí, kde můžete pro své blízké dárky plné krásy a zdraví a kde vám s výběrem poradí zkušení odborníci v oboru estetické medicíny. A pokud nakupujete online, zde jsme pro vás shrnuli pár tipů na vánoční dárky:

1. Vánoční vouchery na ošetření Petra Clinic

Nechte výběr ošetření na obdarovaném a jednoduše pořiďte vánoční voucher na ošetření v libovolné hodnotě. Nebojte se, obdarovanému s výběrem toho pravého zákroku pomůže odborný tým Petra Clinic. A z jakých ošetření si může vybrat? K těm nejpopulárnějším patří:

EMSCULPT - novinka, díky které se zbavíte tuku a zároveň posílíte svaly

4D LIFTING - bezbolestné omlazení obličeje zvenku i zevnitř

VYŠETŘENÍ A KONTROLA ZNAMÉNEK FOTOFINDER – myslete i na své zdraví a mějte svoji kůži pod kontrolou

PERMANENTNÍ EPILACE - zbavte se chloupků na těle jednou provždy

2. Vánoční balíčky kosmetiky Medik8

Darovat v dnešní době krásu je více než jednoduché. Proto vám jako další tip přinášíme vánoční balíčky prvotřídní kosmetiky Medik8. Ta dodává pleti opravdu maximální péči a je vhodná pro každého, kdo chce, aby jeho pokožka byla krásná. Balíčky představují kombinaci toho nejlepšího z oblasti kosmetiky a estetické medicíny, čím můžete obdarovat své blízké.

3. Vánoční balíčky kosmetiky BE Petra Clinic

Kosmetiku Petra Clinic Cosmetics vyvíjíme jako ideální doplněk k estetickým zákrokům, které na klinice nabízíme. Produkty jsou navržené tak, aby podpořili efekt daného zákroku a prodloužili jeho účinnost. Samozřejmě ale fungují i samostatně. Vyzkoušejte jemnou čistící pěnu, která umožňuje důkladné čištění mastné a aknózní pleti, BE gel na celulitidu a rozpouštění tuků, který podporuje odbourávání tukových buněk, nebo darujte speciálně vytvořený produkt Biomedix Collagen Plus 5 000 mg, který slouží k regeneraci a omlazení pleti.

Za celý tým Petra Clinic děkujeme a přejeme krásné Vánoce.

nejnovější články

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

štítky