Oslavte s námi Petra Days

Oslavte s námi Petra Days

10. dubna 2024

Věděli jste, že už to bude 22 let, co krok za krokem kráčíme společně s vámi na cestě ke zdraví a kráse? Petra Clinic se za tu dobu stala synonymem pro vysoce kvalitní péči, inovaci v oblasti estetické medicíny a především pro osobní přístup k našim klientům. Náš příběh spočívá v nekonečných hodinách výzkumu, neúnavné práci a touze posunout hranice možného. A právě tento příběh chceme oslavit s vámi, našimi klienty, kteří jste s námi sdíleli každý krok této cesty.

Petra Days nejsou jen obyčejnou oslavou

Petra Days nejsou jen obyčejnou oslavou výročí založení naší kliniky, ale připomínkou všech krásných příběhů, které jsme společně napsali. Během let jsme prošli cestou proměny, kde každé ošetření a každý produkt z našeho e-shopu byl krokem k dosažení vašeho cíle - cítit se skvěle ve své kůži. Proto v rámci Petra Days připravujeme speciální dny plné slev, které jsou naším způsobem, jak vám poděkovat za to, že jste součástí této cesty.

Během Petra Days vám chceme dělat radost

A protože každé výročí je příležitostí k oslavě, i my v Petra Clinic chceme toto významné jubileum oslavit s vámi. A jak jinak než ve velkém stylu, v rámci dnů Petra Days! Proto jsme se rozhodli nabídnout vám exkluzivní slevy na naše dárkové vouchery, ošetření i produkty dostupné v našem e-shopu. Je to náš způsob, jak říct děkujeme a umožnit vám užít si péči, kterou si zasloužíte, za mnohem příznivější ceny.

Petra Řehořková Emface

Ošetření, vouchery i produkty za výhodné ceny

Ať už toužíte po relaxačním rituálu, který rozptýlí stres a napětí nahromaděné během dlouhých pracovních dnů, nebo po moderním kosmetickém ošetření, které vám pomůže cítit se krásnější a sebevědomější, Petra Days jsou ideální příležitostí, jak si tyto zážitky dopřát.

Nenechte si ujít možnost zakoupit dárkové vouchery pro své blízké, které mohou sloužit jako dokonalý dárek plný zážitků a relaxace. Odhodláváte se k léčbě akné, odstranění tetování, hubnoucím procedurám nebo třeba k permanentní epilaci? Proč možnosti, které nabízíme, nevyužít právě teď?

Nejenže si uděláte radost nákupem za zvýhodněné ceny, ale také podpoříte filozofii, která stojí za Petra Clinic - filozofii krásy, zdraví a harmonie. Přijďte s námi slavit Petra Days a dopřejte si kousek luxusu, který vás posune blíže k vašemu snu o dokonalém vzhledu a pocitu spokojenosti. Koneckonců, krása a péče o sebe by měly být přístupné každému, a Petra Days jsou tady, aby vám to umožnily.

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky