Petra Řehořková hostem v pořadu Business Party na Frekvenci 1

Petra Řehořková hostem v pořadu Business Party na Frekvenci 1

5. února 2024

Naše úžasná majitelka Petra Řehořková byla hostem v oblíbeném rádiu Frekvence 1 v pořadu Business Party a vy tak uslyšíte spoustu zajímavých informací přímo z naší kliniky estetické a laserové medicíny. Na co se můžete těšit?

Díky nejnovějším technologiím a ošetřením, která nabízí naše klinika, je možné dosáhnout vaší ideální siluety, aniž byste museli trávit nekonečné hodiny v posilovně. Odhalíme vám tajemství bezbolestné liposukce, prozradíme, jak efektivně a bezpečně odstranit tetování, a představíme nejnovější trendy v oblasti formování postavy. Navíc získáte tipy, jak žít zdravěji, jak se o sebe správně starat a jaké přístroje a lasery jsou v Petra Clinic k nezaplacení.

A nakonec, jak o sebe Petra sama pečuje a udržuje se? Například se dozvíte, že klíčem k jejímu zdraví a kráse je rovnováha mezi prací, relaxací, pohybem a zdravou stravou.

Tak nezapomeňte naladit rádio Frekvence 1 a připojte se k nám na odpolední kávu s Petrou Řehořkovou. Ať už máte zájem o estetické procedury, chcete se dozvědět více o zdravém životním stylu, nebo jen hledáte inspiraci, jak se starat o sebe, Petra má pro vás spoustu cenných rad a informací.

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky