Příběh tlustého režiséra

2. června 2021

Populární režisér Tomáš Magnusek se rozhodl pro radikální změnu. Stejně jako mnoho z nás i on chtěl zatočit s přebytečnými kily a změnit vše, co měl dosud zažité. „Když jsem měl 173 kg, tak jsem se tomu ze začátku smál,” vzpomíná dnes již o desítky kilo hubenější herec a režisér a současně přiznává, že rady ostatních o nutnosti zhubnout si v té době k srdci příliš nebral. Dokonce i když zjistil, že ho vysoká váha značně omezuje v osobním životě, stále k problému přistupoval s úsměvem od ucha k uchu.

Ptáte se, proč náhle změnil svůj postoj? Podnět přišel ze strany nejdůležitější, a to od rodiny. „Sranda skončila v momentě, kdy začal tloustnout můj syn.” Říká se, že rodina je základ státu, v případě Tomáše Magnuska byla rodina základem správného rozhodnutí.

A přesně v tu chvíli přišla na řadu naše klinika. „Tomáš je nejen můj dobrý kamarád, ale hlavně báječný člověk, u kterého jsem se nemohla už dál dívat, jak ho jeho obezita zabíjí,” vypráví sama Petra Řehořková. Tomáš nejdříve podstoupil analýzu těla pomocí přístroje InBody 770 a výsledky byly doslova katastrofální.

Nebylo nač čekat, známý režisér se podrobil plastické operaci břicha, díky které se zbavil velkého množství tukové tkáně. V Petra Clinic podstoupil i následnou rehabilitaci, bezbolestnou liposukci a ošetření Fotona TightSculpting, což je revoluční technologie na odstranění tukové tkáně, kterou má v ČR pouze naše klinika.

„Cítím se, jako kdybych se podruhé narodil,” říká dnes již téměř poloviční Tomáš. Ten díky nejnovějším technologiím kliniky, úpravě jídelníčku i přizpůsobení aktivit, zhubl za rok 75 kilogramů. „Všechno, co jsem na klinice zažíval, byl pro mě takový relax. Těžko se dá popsat, jakou pohodovou atmosféru Petra Clinic vytváří, protože to by měl každý poznat osobně. Já jsem tu možnost měl opakovaně a těmto lidem vděčím za nový život, který je teď o poznání zdravější,“ shrnuje celou hubnoucí etapu známý režisér.

Je něco, co by vzkázal těm, kteří chtějí řešit problém s nadváhou, ale stále váhají? „Upřímně mohu říct, že když jsem to zvládl já, tak to zvládne každý. Stačí jen neváhat a problém včas řešit, protože každé kilo navíc ničemu neprospívá, ale právě naopak. Dnes už to vím a jsem za to rád.”

Také byste se rádi zbavili přebytečných kilogramů? Domluvte si bezplatnou konzultaci s odborným týmem Petra Clinic. Společně posoudíme vaši situaci a z repertoáru našich ošetření navrhneme to nejlepší řešení pro váš specifický problém.

nejnovější články

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

štítky