Revoluční permanentní epilace - v Petra Clinic dokážeme redukovat chloupky i v létě

Revoluční permanentní epilace - v Petra Clinic dokážeme redukovat chloupky i v létě

5. dubna 2024

Permanentní epilace je revolučním řešením v boji proti nechtěným chloupkům. V Petra Clinic vám nabízíme permanentní epilaci, která je efektivní, rychlá a méně bolestivá, než tradiční metody odstraňování chloupků. Ale jak přesně tento proces funguje a pro koho je vhodný?

Co je permanentní epilace?

Permanentní epilace využívá laser k cílení a zničení kořínků chloupků. Laserové světlo je absorbováno pigmentem (melaninem) v chloupku, což vytváří teplo a toto teplo následně zničí kořínek, bránící mu v dalším růstu. Výhodou ošetření je, že epilované chloupky nezarůstají a netvoří se tak nevzhledné vřídky a „husí kůže“.

Pro koho se ošetření hodí?

Permanentní epilace je ideální pro ty, kteří hledají dlouhodobé řešení odstranění nechtěných chloupků. Je to vynikající volba pro všechny, kteří jsou unaveni z neustálého holení, voskování nebo používání depilačních krémů. Ačkoli epilace funguje nejlépe na lidi s tmavšími chloupky a světlejší pokožkou, díky moderním technologiím mohou nyní z tohoto zákroku těžit lidé různých typů pokožky a barev chloupků.

Permanentní epilace vousů u můžů

Jedná se o bolestivý zákrok?

Někteří klienti popisují pocit během ošetření jako lehké štípnutí nebo pocit tepla na kůži. V Petra Clinic však používáme nejnovější technologie, které minimalizují nepohodlí. Navíc náš vyškolený personál je zde, aby zajišťoval váš komfort a bezpečnost během celého procesu, takže toto ošetření není nijak bolestivé.

Epilaci lze provádět i v létě

Jednou z výjimečných vlastností služeb naší kliniky je, že umíme efektivně provádět epilaci i v létě. Díky speciálním laserům a přizpůsobeným postupům je možné epilační ošetření bezpečně aplikovat i během letních měsíců. Ale je důležité podotknout, že na silně opálené pokožce epilaci neprovádíme, aby bylo zajištěno nejvyšší možné zdraví a bezpečnost vaší kůže.

Jak dosáhnout nejlepších výsledků?

Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme opakovat epilaci minimálně pětkrát v intervalu 7-21 dnů, v závislosti na individuálních faktorech jako je věk, pohlaví, tělesná partie a další. Díky této metodě a našim špičkovým přístrojům je možné dosáhnout dlouhodobého, někdy dokonce permanentního odstranění chloupků, což vás osvobodí od neustálé potřeby epilace.

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky