SK Slavia Praha – legendy, které využívají služeb Petra Clinic

16. dubna 2023

Česká republika má spoustu legend. Ať už to jsou herecké osobnosti, zpěváci, lékaři nebo sportovci, máme být na koho pyšní. A mezi opravdové legendy patří také jeden z nejpopulárnějších fotbalových klubů v České republice SK Slavia Praha. A i když se klub v názvu chlubí jménem našeho hlavního města, věříme, že ho zná celé Česko. A protože legendy je potřeba si hýčkat, stali jsme se oficiálním partnerem tohoto fotbalového týmu a jsme rádi, že i oni pravidelně využívají naše služby.

Profesionální klub s mnohaletou historií

SK Slavia Praha je historicky druhý nejúspěšnější český fotbalový tým, jehož historie se začala psát 2. listopadu 1892. Slavia získala 21 titulů z československé a české ligy, devětkrát se stala vítězem domácího poháru, v roce 1938 vyhrála Středoevropský pohár a několikrát účinkovala v Lize mistrů UEFA. Sídlí v pražských Vršovicích a její klubové barvy jsou červená a bílá. Slavie si během let prošla mnoha vzestupy i pády, ale nelze jí upřít obrovské nasazení, díky kterému se už navždy trvale zapsala do historie České republiky.

Slavia Praha a Petra Clinic

Jak už o nás jistě víte, rádi pomáháme ženám i mužům plnit sny o dokonalém těle. V případě fotbalistů Slavie se tolik snažit nemusíme, jelikož za jejich vysportovanými těly jsou hodiny tvrdé práce na hřišti a v posilovně. Ale žádné tělo není stroj, proto je potřeba se o něj starat a pravidelně mu dopřávat odpočinek a v případě vrcholových sportovců i úlevu od namožených svalů.

Sešívaní k nám chodí hlavně na radiofrekvenční rehabilitaci, která jim ulevuje od bolesti kloubů a svalů a díky aktivaci kolagenu pomáhá jejich dlouhodobé regeneraci. Tato radiofrekvence prohřívá do hloubky kloubní a svalové struktury, a můžeme potvrdit, že je to velice příjemné. Během 20 až 30 minut celého ošetření tak dochází k aktivaci kolagenu a velkou výhodou je, že ošetření se dá provádět kdekoliv na těle. Můžeme tak nejen našim fotbalistům, ale komukoliv, kdo se rozhodne radiofrekvenční rehabilitaci absolvovat, pomoci od bolesti namožených svalů a podpořit regeneraci tkáně.

Jsme rádi, že díky našim službám můžeme pomoci i takovým legendám, jako je Slavia Praha. Je to velký tým obrovských dříčů a zaslouží si tu nejlepší možnou péči. A s radostí ji poskytneme i vám, stačí se k nám jen objednat.

nejnovější články

6.3.2024

21.2.2024

6.2.2024

6.2.2024

5.2.2024

štítky