Vánoce se blíží a my v Petra Clinic jsme připraveni

1. listopadu 2023

I když ještě do Vánoc zbývá nějaký čas, v Petra Clinic vám chceme dopřát možnost nakoupit dárky s předstihem. I letos jsme si pro vás proto připravili nabídku, která věříme, že udělá radost nejen vám, ale i vašim blízkým.

Dopřejte sobě nebo svým blízkým dárek v podobě voucheru

Dárkové vouchery patřily, patří a pravděpodobně i nadále patřit budou k nejoblíbenějším dárkům. A obzvláště, když s jejich pomocí darujete exkluzivní péči pro krásu a pohodu na naší klinice v Praze nebo Karlových Varech. Máte tak možnost zakoupit jakékoliv množství voucherů v různých cenových hladinách.

Po jejich zaplacení vám vouchery pošleme okamžitě na e-mail, takže vše stihnete i na poslední chvíli. Navíc každý voucher má svůj jedinečný kód, který uplatníte na prvotní konzultaci vybraného zákroku.

Nyní každý voucher se slevou 5 až 20 %

A na jaké vánoční slevy se u nás letos můžete těšit? Připravili jsme si pro vás slevu 5 až 20 % na jednotlivé vouchery podle jejich výše.

Vouchery v hodnotě 2 000 Kč, 3 000 Kč a 5 000 Kč máte od nás se slevou 5 %

Vouchery, které mají hodnotu 10 000 Kč, 15 000 Kč a 20 000 Kč nabízíme se slevou 10 %

Dárkový voucher v hodnotě 50 000 Kč je nyní se slevou 15 %

A z vánočního voucheru v hodnotě 100 000 Kč vám odečteme rovnou 20 %

Vyhněte se předvánočnímu stresu a vsaďte na jistotu

Vánoce jsou nejoblíbenější svátky v roce, ale asi se shodneme na tom, že předvánoční stres spojený s nákupem vhodných dárků nikomu na pohodové atmosféře nepřidá. I z toho důvodu jsou naše vouchery jednoduchá a rychlá možnost, která udělá radost každému. Vouchery se dají využít na jakékoliv naše služby, mají platnost 1 rok a lze je prodloužit.

Snadno se tak dají čerpat například na nejoblíbenější zákroky, mezi které patří ošetření obličeje EMFACE, posilování svalů bez cvičení díky EMSCULPT nebo nejefektivnější metoda odbourání podkožního tuku Kryolipolýza. Trápí někoho ve vašem okolí akné? K léčbě akné využíváme špičkové lasery a výsledky jsou viditelné už po prvním ošetření. Dárkové vouchery je možné využít také na odstranění tetování, vrásek, léčbu nehtové plísně, redukci jizev a mnoho dalšího.

Vouchery vám můžeme poslat poštou, emailem a nebo si je vyzvednete na našich pobočkách. Jestli chcete být i vy na letošní Vánoce připraveni, navštivte náš e-shop, vyberte si, využijte vánoční slevu a pak už se jen v klidu těšte na Vánoce a radost vašich blízkých.

nejnovější články

2.5.2024

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

štítky