9 z 10 žen trpí celulitidou - pojďme na ni společně vyzrát

31. července 2023

Snad každá žena ví, co znamená slovo celulitida, které se lidově říká pomerančová kůže. Potíže s nějakou formou celulitidy má 9 z 10 žen, ale může se samozřejmě vyskytnout i u mužů. Ti ji sice tolik neřeší, ale u nás žen pomerančová kůže vyvolává paniku a touhu se jí nadobro zbavit nebo alespoň její projevy minimalizovat. Protože celulitida postihuje vysoké procento žen, není divu, že se objevují stále nové a nové teorie, jak s ní bojovat.

Experimentováním jen marníte čas a peníze

Důležité je vědět, že neexistuje univerzální řešení, které by vás pomerančové kůže definitivně zbavilo. Ke zmírnění projevů celulitidy je potřeba komplexní přístup, který zahrnuje vhodnou péči o pokožku, pohybové aktivity a zdravou výživu včetně některých doplňků stravy. Nutná je také opatrnost, protože na internetu je možné najít spoustu “zaručených” přípravků za nemalé peníze, které vás údajně dokáží zbavit celulitidy. Ovšem ty obvykle nefungují a vy tak bohužel ztrácíte nejen čas, ale i právě zmíněné peníze.

Co celulitidu způsobuje?

Pomerančová kůže vzniká v momentě, kdy dojde ke zvětšení tukových buněk, které následně tlačí proti pokožce. Důsledkem toho jsou nevzhledné hrbolky a v postiženém místě navíc dochází ke značně omezenému průtoku krve a lymfy. Celulitida nejčastěji postihuje stehna, hýždě, boky, paže a mezi spouštěcí faktory se řadí například obezita, málo pohybu, nedostatek spánku, genetika, nevhodná strava, kouření, sedavé zaměstnání, špatný pitný režim, atd. Tzv. spouštěčů je hodně a velkou roli hrají také hormony a věk, jelikož s přibývajícím roky ženám pomalu ubývá estrogen.

Pojďme na celulitidu vyzrát společně

V oblasti redukce celulitidy máme v Petra Clinic dlouhodobě vynikající výsledky. Její redukce probíhá například rázovou vlnou, radiolipolýzou a dalšími drenážními technikami. Při osobní konzultaci, která je zdarma, náš odborník u vás vyhodnotí stupeň celulitidy a doporučí následné ošetření, jejichž počet se obvykle pohybuje mezi 6 a 10. Je možné také docházet i na udržovací kůru například jednou nebo dvakrát za měsíc.

Veškeré techniky, které v Petra Clinic používáme k redukci pomerančové kůže, jsou velmi efektivní a přinášejí rychle viditelné výsledky. Pokud tedy i vy chcete konečně vyřešit problém s celulitidou, není nic jednoduššího, než se k nám objednat. Na domácí péči vám navíc rádi doporučíme vysoce kvalitní produkty, které vám s celulitidou účinně pomohou. Celulitida sice není nemoc a nezpůsobuje žádná zdravotní omezení, ale její výskyt nám je z kosmetického hlediska nepříjemný. My vám v Petra Clinic nabízíme geniální řešení, která vedou k redukci celulitidy i celkovému zlepšení vzhledu pokožky. Stačí se jen objednat na osobní konzultaci.

nejnovější články

2.5.2024

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

štítky