I vy se trápíte s projevy akné? Vyzkoušejte u nás nejmodernější metody!

I vy se trápíte s projevy akné? Vyzkoušejte u nás nejmodernější metody!

6. března 2024

Akné - toto slovo často označuje frustraci, nejistotu a boj. U mnohých z nás se tato nepříjemná dermatologická obtíž objevila již v období dospívání, avšak není výjimkou, že s ní bojujeme i v pozdějším věku. Je vůbec možné se ho zcela zbavit? Nebo si musíme zvyknout, že projevy akné budou trápit každého z nás?

Co je vlastně akné?

Akné je v podstatě zánětlivé onemocnění kožních mazových žláz a vlasových folikulů. Tento zánět je často provázen vznikem uzlíků, pustul a černých a bílých teček neboli komedonů. Příčiny akné jsou různé. Většinou se jedná o kombinaci faktorů, jako jsou hormonální změny, genetika, vnější prostředí a v některých případech i strava. Často se uvádí, že vliv na zhoršení stavu akné má i stres.

Koho akné nejčastěji postihuje?

Statisticky je nejvíce postižena věková skupina mezi 12 až 25 lety, ale není vzácné vidět případy i u lidí ve třiceti či čtyřiceti letech. Ve skutečnosti se odhaduje, že až 85% lidí ve věku 12 až 24 let zažije nějakou formu akné.

Jde s akné účinně bojovat?

V době technologického pokroku nás však naštěstí neminul rychlý vývoj v oblasti dermatologie, který nabízí nadějné řešení pro ty, kteří se s akné trápí. Jednou z nejmodernějších a nejpokročilejších metod léčby akné je laserová terapie.

V Petra Clinic se specializujeme na léčbu akné nejnovějším typem laseru Fotona, což představuje průlom v dermatologické péči.

Rychlé a účinné řešení máte na dosah

Představte si, že se místo dlouhých měsíců používání různých krémů a mastiček, které často přinášejí jen minimální úlevu, můžete těšit na rychlé a bezbolestné řešení, které přináší vynikající výsledky. Laser Fotona pracuje na principu neinvazivních paprsků, které cíleně pronikají do postižených oblastí a redukují zánět i aktivní akné bez poškození okolní tkáně.

Klienti oceňují hlavně to, že ošetření je zcela bezbolestné a nevyžaduje dlouhou rekonvalescenci. Po ošetření laserem Fotona nejsou běžná žádná zarudnutí, puchýře či popáleniny, což je velký rozdíl oproti některým agresivnějším metodám léčby akné.

S léčbou dosahujeme vynikajících výsledků

V Petra Clinic věříme, že každá pokožka je jedinečná a vyžaduje individuální přístup. Proto našim klientům doporučujeme ošetření v rozmezí jednoho až několika týdnů na základě konkrétního stavu pleti. Díky této odpovídající péči dosahujeme vynikajících výsledků a zásadního zlepšení stavu pokožky.

Abychom podpořili zdraví a krásu vaší pleti i mimo naši kliniku, nabízíme v našem e-shopu řadu vysoce kvalitních kosmetických produktů speciálně vyvinutých pro problematickou pleť. Tyto produkty jsou ideální pro domácí péči a pomáhají udržovat pozitivní výsledky laserového ošetření.

Boj s akné nemusí být nekonečný. Díky nejmodernějším technologiím a individuálnímu přístupu je možné dosáhnout výrazného zlepšení a znovu se cítit dobře ve vlastní kůži.

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky