EMSCULPT je opravdovou revolucí v posílení svalů bez cvičení

23. ledna 2024

Věděli jste, že v Petra Clinic se můžete setkat s opravdovou revolucí ve světě krásy a zdraví? Jmenuje se EMSCULPT a je to přístroj, který slibuje něco, co by se mohlo zdát až příliš dobré na to, aby to byla pravda - posiluje svaly bez tradičního cvičení. Představte si, že byste mohli dosáhnout zpevněného těla, aniž byste museli strávit hodiny v posilovně. Zní to jako sen? Přečtěte si, jak tento zázrak moderní technologie funguje a proč by mohl být právě pro vás tou správnou volbou.

Jak EMSCULPT funguje?

EMSCULPT využívá vysokointenzivní elektromagnetické pole, které proniká do vašich svalů a způsobuje jejich superrychlé stahování. Jedná se o kontrakce, které jsou silnější, než kterých byste mohli dosáhnout běžným cvičením. V praxi to znamená, že za jediné 30 minutové sezení s EMSCULPTEM vaše svaly zaznamenají až 20 000 takovýchto kontrakcí. To je srovnatelné s počtem břišních cviků, které byste možná zvládli za několik týdnů intenzivního tréninku.

Přístroj Emsculpt

Pro koho je EMSCULPT vhodný?

Jestli si myslíte, že je to jen pro ty, kteří chtějí vypadat jako vysportovaní atleti, tak vás vyvedeme z omylu. EMSCULPT je určen pro každého, kdo chce posílit své svaly, zlepšit kontury těla a podpořit zdraví svalů a kloubů. Je to také skvělá volba pro maminky po porodu, které chtějí znovu získat pevný střed těla, pro pracující profesionály, kteří nemají čas na pravidelné návštěvy posilovny, a dokonce i pro sportovce, kteří hledají způsob, jak zintenzivnit svůj trénink.

Jak probíhá ošetření?

V Petra Clinic vám rádi celý průběh ošetření podrobně vysvětlíme a odpovíme na vaše otázky. Po konzultaci, kdy určíme, zda je EMSCULPT pro vás vhodný, si lehnete na pohodlné lehátko a na cílovou oblast těla vám bude připevněn aplikační modul. Zatímco relaxujete a sníte o tom, jak vaše tělo nabírá na síle a formě, cítíte jemné stahování posilovaných svalů. Samotné ošetření je bezbolestné, můžete cítit jen lehké brnění nebo teplo v oblasti, kde působí elektromagnetické pole.

A co víc, výsledky mohou být viditelné již po několika sezeních. Klienti často hlásí, že jejich svaly jsou pevnější, tónovanější a že se cítí lépe. A to nejlepší na tom všem? Tento přístroj nejenže modeluje vaše svaly, ale také pomáhá spalovat tuk, což je jako získat dvě výhody za cenu jedné.

Na klinice jsme na toto unikátní zařízení opravdu pyšní. EMSCULPT je jako váš osobní trenér, který je vždy připravený poskytnout vám tu nejintenzivnější svalovou práci, jakou si dokážete představit, a to vše bez kapky potu. Pokud toužíte po silnějším a lépe tvarovaném těle, ale zároveň hledáte šetrnou a efektivní alternativu k tradičním metodám, EMSCULPT by mohl být vaším tajným spojencem na cestě za krásou a zdravím.

nejnovější články

2.5.2024

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

štítky