Valentýnská SOUTĚŽ ve Snídani s Novou s Petra Clinic

Valentýnská SOUTĚŽ ve Snídani s Novou s Petra Clinic

6. února 2024

V týdnu od pondělí 5. února až do pátku 9. února 2024 se můžete těšit v oblíbeném pořadu Snídaně s Novou na jedinečnou valentýnskou soutěž, která přinese nejen spoustu zábavy, ale i atraktivní ceny. Jednou z nich je voucher v hodnotě 10 000 Kč na služby naší kliniky estetické a laserové medicíny Petra Clinic.

Každý všední den zazní v pořadu vybraný LOVE SONG, který je znamením, že soutěž právě začíná. Už první tóny písně jsou signálem pro diváky, aby sáhli po telefonu a volali na soutěžní číslo.

Ale co vlastně znamená vyhrát voucher v hodnotě 10 000 Kč na služby Petra Clinic?

Představte si, že vaše volání bylo tím šťastným a vy jste se stali držitelem tohoto cenného voucheru.

Možná jste vždy toužili po omlazující proceduře, která by vaší pleti vrátila ztracený jas, nebo sníte o tekutém liftingu, který by obnovil mladistvý vzhled vašeho obličeje bez nutnosti chirurgického zákroku.

Možná vás trápí nějaké to nechtěné tetování z mladických let, které byste rádi měli jako špatný sen za sebou. Nebo možná hledáte způsob, jak zpevnit rty a dodat jim plnější vzhled. Všechny tyto služby a mnoho dalších nabízíme v Petra Clinic, a díky výhře ve valentýnské soutěži můžete tyto sny realizovat.

K tomuto voucheru vám navíc přidáme balíček pečující a omlazující kosmetiky, který podpoří efekt provedených procedur a umožní vám užívat si pocitu dokonalé péče o vaši krásu i doma.

Tak neváhejte a dívejte se ráno na Snídani s Novou a třeba se na vás usměje štěstí.

nejnovější články

23.4.2024

10.4.2024

5.4.2024

6.3.2024

21.2.2024

štítky